Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

SIKRE VALG MED FORNUFTIGE KUNDELØSNINGER

 

Vi udvikler gennemskuelige produkter og løsninger,
der gør det trygt og tillidsfuldt for vores andelshavere at træffe det rigtige valg.

FRIT VALG PÅ FIBERNETTET

 

Alle andelshavere i Thy og på Mors har nu adgang til en fiberforbindelse, og derfor arbejder vi målrettet på at åbne fibernettet op for flere tv- og internetudbydere. 11 udbydere har allerede fået adgang. 

Sådan får du fibernet

Bestil fibernet hos den ønskede tjenesteudbyder

Thy-Mors Energi sørger for at du får fibernet ind i din bolig

Thy-Mors Energi sætter fiberboksen op i din bolig

KØB EL LOKALT

 ... i kraft af fællesskabet

EL FRA GOENERGI

 

Sammen med RAH og MES er vi medejere af elhandelsselskabet goenergi A/S. Hos goenergi A/S kan du vælge mellem en række forskellige elprodukter, og fælles for dem er, at produkterne er gennemsigtige og uden skjulte gebyrer. goenergi A/S er derfor et troværdigt elhandelsselskab, du kan have tillid til.  

ENERGIRÅDGIVNING TIL ERHVERV

 

Som lokal virksomhedsejer kan du få energirådgivning gennem vores samarbejdspartner Scanenergi.

FÅ OVERBLIK OVER DIT ELFORBRUG

 

Du kan følge dit elforbrug og få gode råd til energibesparelser på Mit MELVA. Første gang du logger på, skal du oprette en konto. Dette kræver en internetkode, som du kan få oplyst ved at udfylde formularen til højre eller ved at ringe til os på 96 70 22 00.

FÅ OPLYST INTERNETKODE