SPONSORATER

 

Sammen støtter vi de gode initiativer og aktiviteter, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Thy og på Mors.

SØG ET SPONSORAT

 

Læs mere om vores retningslinjer for sponsorater ved at klikke herunder, og send os din ansøgning via formularen. Formularen er kun tilgængelig i ansøgningsperioden.

Vi støtter lokale klubber og foreninger til glæde og gavn for lokalsamfundet. Vores sponsorpolitik er ikke velgørenhed. Det er et noget-for-noget princip, hvor vi indgår strategiske samarbejder, der skaber værdi for både vores samarbejdspartnere og Thy-Mors Energi.

SEND OS DIN ANSØGNING

Det er muligt at ansøge om et sponsorat igen i februar 2021

TOPSPONSOR i MORS-THY HÅNDBOLD

 

Vi har øget vores engagement i egnens håndboldligahold, Mors-Thy Håndbold. Vi ønsker at støtte op om klubben, hvis hjemmekampe samler thyboerne og morsingboerne om håndbolden og er med til at sætte området på landkortet.

Med et Topsponsorat har vi forsøgt at give Mors-Thy Håndbold de bedste forudsætninger for at levere tilfredsstillende resultater på banen, samtidig med at vi får opfyldt vores ønske om øget synlighed i lokalområdet.

"Det betyder rigtig meget for os, at en stor, lokal medspiller som Thy-Mors Energi går ind og bakker os op på den måde. Det, at vi samtidig har fået en 3-årig aftale, giver os mere arbejdsro, og det har stor betydning, når man driver en håndboldklub, for det kan være lidt af en balancegang.", siger Hans Peter Jarl Madsen, salgschef i Mors-Thy Håndbold.

VI ER STOLTE AF AT SAMARBEJDE MED

 

 

 

Malthe Jakobsen - racerkører i Formel 4

30/01/2020

"Opbakningen hjemme fra Thy har en kæmpe betydning, når jeg stiller til start på de internationale racerbaner. Uden den opbakning var jeg aldrig nået så langt.".

Malthe Jakobsen. Racerkører der i foråret 2018 debuterede i dansk Formel 4. 

Bedsted KFUM Volley

30/01/2020

"Vi har i næsten 15 år modtaget støtte fra Thy-Mors Energi. Med denne støtte har det været muligt at skabe et volleyballmiljø i Nordvestjylland, med plads til både udviklingen af vores børne- og ungdomsmedlemmer og eliten. Med støtten fra Thy-Mors Energi har vi gennem årene været en markant spillet i Volleyball Danmark, og vi blev sidste år kåret som Årets Breddeklub i Dansk Volleyball.".

Preben Dalgaard. Formand, Bedsted KFUM Volley

Thy Bueskyttelaug

30/01/2020

"Med jeres sponsorat for godt 2 år siden, var I med til at gøre Combat Archery muligt her i Thy, og takket være jer, kunne vi i løbet af et lille års tid udvikle spillet, så vores landsforbund turde satse på at gøre spillet landsdækkende. Kæmpe tak for, at I troede på os og vores idé.".

Lasse Christian Andrados. Formand, Thy Bueskyttelaug