Lars Peter Christiansen

Adm. direktør / CEO

Lars Peter tiltrådte som fiberchef i september 2012, og blev i oktober 2016 udnævnt som adm. direktør for Thy-Mors Energi.

Han brænder for ...

At skabe relevans omkring demokratisk forbrugerejede virksomheder og det de betyder for at holde Danmark i balance. Lars Peter mener, at den lokale og regionale beslutningskraft i forhold til vækst og udvikling gennem investeringer i infrastruktur og innovation er afgørende for at fastholde gode rammebetingelser for erhvervsdrivende og attraktive bosætningsvilkår for familier.

Hans største kompetencer ...

At sætter sig hurtigt ind i økonomiske, tekniske eller politisk komplekse forretningsaspekter, og kan som sådan lede, drive og motivere organisationen på en involverende og kommunikativ måde, som skaber rammerne for at opnå målsætningerne.

Bag om ...

Lars Peter har mere end 30 års national og international erhvervserfaring i telebranchen, som blandt andet har ført til mere end 8 års ophold Rusland. Gennem sit erhvervsliv har han opnået en stor passion for at få frigivet værdierne i samspillet mellem forskelligheder, hvorfor han har en stor interesse i at forstå nuancerne i de menneskelige og kulturelle fællesnævner. Denne interesse sættes også i spil i Hobro, hvor Lars Peter bor sammen med sin hustru, Elena og deres 2 døtre.

Nøgleord ...

Visionær, reflekterende, ambitiøs og med en stor glæde ved humoren i dagligdagen.

Tilbage