Nyheder

Direktørskifte i Thy-Mors Energi-koncernen

30. august 2016

Bestyrelsen for Thy-Mors Energi har nu udpeget den nye adm. direktør for koncernens selskaber.

Den hidtidige chef for koncernens fiberaktiviteter, Lars Peter Christiansen, overtager med virkning fra 1. oktober 2016 posten som adm. direktør efter Jens Søgaard, der i juni måned meddelte selskabets bestyrelse, at han - efter mere end 25 år i Thy-Mors Energi - ønsker at forlade direktørstolen for at gå på pension.

Lars Peter Christiansen, der er 54 år, har været fiberchef i Thy-Mors Energi i 4 år. Før dette var han adm. direktør i Altibox Danmark A/S, som Thy-Mors Energi gennem en lang årrække har samarbejdet med.

Lars Peter Christiansen skal – som Jens Søgaard har gjort gennem alle årene – bidrage til den fortsatte udvikling af Thy-Mors Energi-koncernen. Thy-Mors Energi er en af områdets store virksomheder med mere end 100 ansatte, og foretager årlige investeringer på over 100 mio. kr., og har en egenkapital på over 1,3 mia. kr.

  • Koncernens netselskab, Thy-Mors Energi Elnet A/S, afslutter således her i efteråret 2016 en mange­årig kabellægning af ledningsnettet – dog bortset fra 60 kV-nettet. Kabellægningen bidrager til en forøgelse af en i forvejen meget stabil elforsyning i hele forsyningsområdet.
  • Koncernens fiberselskab, Thy-Mors Energi Fibernet A/S, bidrager også dagligt til, at stadigt flere får mulighed for gratis at blive tilsluttet det lynhurtige fibernet i lokalområdet med stor stabilitet og has­tig­heder på indtil 1000/1000 Mbit. Det sker via betydelige årlige investeringer i den fortsatte udbygning. Målet er, at samtlige kunder i lokalområdet ultimo 2020 har mulighed for fibernetopkobling.
  • Hertil kommer stor aktivitet på entrepriseområdet, hvor koncernens driftsselskab, Thy-Mors Energi Service A/S, gennem mange år har varetaget bl.a. håndteringen af gadelys for en række kommuner, og hvor der udover dette nu også er stigende aktivitet inden for særligt tilslutning af vindmøller og solcelleanlæg.
  • Med virkning fra 1. januar 2015 er koncernens elhandelsselskab, Thy-Mors Energi Elsalg A/S, tillige gået aktivt ind i handel med el. Her viser lokalbefolkningen stor tillid til selskabet, der har en meget stor andel af lokalbefolkningen som elkunder … i kraft af fællesskabet.

Alt dette har Jens Søgaard med reference til bestyrelse og repræsentantskab stået i spidsen for, hvorfor bestyrelsen takker for hans store og loyale arbejdsmæssige indsats gennem mange år.

Direktørskiftet pr. 1. oktober 2016 markeres med en ”goddag/farvel” reception, fredag den 7. oktober 2016.

For yderligere oplysninger er I velkommen til at kontakte:

Bestyrelsesformand Søren Bertelsen, tlf. 2985 1095

Billeder kan hentes via følgende link:

http://goo.gl/Vu2TNw

Tilbage

Du får medindflydelse

Du er automatisk medejer af Thy-Mors Energi, hvis du bor i Thy, på Mors eller Thyholm, og derfor har du også medindflydelse på vores fælles el- og fiberselskab.

Læs om dit medejerskab