Nyheder

Gratis entré i lokalopgøret mellem Thisted FC og Skive

30. oktober 2017

Thy-Mors Energi er kampsponsor, når Thisted FC i på hjemmebane tørner sammen mod Skive i en af efterårets sidste kampe i 1. division søndag d. 5. november. Det betyder traditionen tro, at der ved indgangen til stadion bliver udleveret gratis ståpladsbilletter til de første 200 gæster inden kampstart.

Hos Thisted FC har direktør Karl Kristian Guldhammer høje forventninger til weekendens hjemmekamp:

- Søndagens lokalopgør mellem Thisted FC og Skive IK forventer vi igen bliver en lige kamp med meget dramatik.  Der er ingen tvivl om, at Skive IK kommer til Thisted for at få revanche for nederlaget for en måned siden på deres hjemmebane. En kamp som Skive IK dominerede, men et mål i kampens sidste minutter af 1. divisions topscorer Mikkel Agger sendte de 3 point til Thisted FC, fortæller han og fortsætter:

- Skal Thisted FC fastholde positionen i toppen af NordicBet Liga, skal Skive IK besejres, og det betyder, at der er lagt op til et drama på søndag. Jeg håber naturligvis derfor også, at udsigten til gratis entré kan være med til at lokke lokale fodboldinteresserede til, så spillerne får optimal opbakning fra tilskuerrækkerne. 

Siden 2016 har Thy-Mors energi været supersponsor i Thisted FC – et sponsorat, der i følge Karl Kristian Guldhammer har stor betydning for klubben.

- For Thisted FC betyder samarbejdet med Thy-Mors Energi, at vi kan følge den økonomiske og sportslige strategi, som vi grundlagde i 2014. Det er af afgørende betydning for Thisted FC, at vores lokale virksomheder støtter klubben gennem vores markedsføringsplatform og på den måde sikrer klubben både økonomisk og sportslig succes, forklarer han. 

Kampen mellem Thisted FC og Skive IK spilles søndag kl. 14.30 på Sparekassen Thy Arena. 

 

Tilbage

Du får medindflydelse

Du er automatisk medejer af Thy-Mors Energi, hvis du bor i Thy, på Mors eller Thyholm, og derfor har du også medindflydelse på vores fælles el- og fiberselskab.

Læs om dit medejerskab