Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Klargøring til et nyt hold af energiagenter

 

16/02/2023

Det er ikke en nyhed, at vi afholder skoleundervisning, tværtimod, men nu starter en ny runde heldigvis snart og det glæder vi os til.

Vi er ved at gøre klar til vores 3. skoleår med undervisning ude i Besøgscenter Østerild. Undervisningen er noget vi tilbyder alle 5. klasser i Thy og på Mors. Formålet med undervisningen er at give eleverne en god dag i grønne omgivelser, samt at uddanne dem i strømmens vej fra mølle til stikkontakt, så vi kan få en masse nye energiagenter.

Gennem leg og praktiske øvelser får eleverne indsigt i energiforbrug og hvordan man med energirigtig adfærd kan påvirke den grønne omstilling.

Besøgscenter Østerild og lyden af vingesus fra nogle af de største havvindmøller i verden, danner rammen for en god og energisk dag, hvor eleverne skal følge energiagent Elmer. Eleverne skal igennem 6 poster, lige fra at bygge sin egen vindmølle, til at komme op i toppen af en vindmølle med hjælp af VR-briller.

Vi er stolte af det univers vi har bygget op om vores skoleundervisning. Vores gode samarbejde med skolerne gør at vi kan dele viden om den grønne omstilling til den kommende generation. Vi håber derfor også at skolerne igen bakker op når tilmeldingen til det kommende skoleår åbner i maj.

 

ANDRE NYHEDER

Thy-Mors Energi sætter kurs mod et grønnere 2024

14/12/2023

I 2024 intensiverer det lokale andelsselskab Thy-Mors Energi indsatsen inden for grøn omstilling for at styrke miljøet og lokalsamfundet. Thy-Mors Energi vil engagere sig i en ...

Thy-Mors Energi Service A/S bliver leverandør p ...

04/06/2019

Thy-Mors Energi Service A/S har netop vundet entreprisen på Vindpark Thorup-Sletten, som omfatter tilslutningen af 18 nye Siemens vindmøller ved Aggersund.

Thy-Mors Energi er ny topsponsor i Mors-Thy Hån ...

22/08/2019

Det lokale andelsselskab øger engagementet i egnens håndboldligahold, Mors-Thy Håndbold, og parterne er ligeledes blevet enige om at lave 3-årig kontrakt.