NYHED

Kundeservice lukker pga. Coronavirus

 

12/03/2020

På baggrund af regeringens udmelding om Coronavirusset, finder vi det nødvendigt at lukke midlertidigt ned for al personlig betjening – både i Nykøbing og Thisted. 

På baggrund af regeringens udmelding om Coronavirusset, finder vi det nødvendigt at lukke midlertidigt ned for al personlig betjening – både i Nykøbing og Thisted. Vi tager Coronavirus og følgerne heraf alvorligt, og vi ønsker derfor at understøtte indsatsen for at bekæmpe virusset.

Som en konsekvens af lukningen vil det ikke være muligt at afhente produkter fra Altibox hos os. Bestillinger vil derfor blive sendt direkte fra Altibox. Al kontakt til goenergi skal ligeledes foregå pr. telefon eller mail.

Har du brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice telefonisk på 96 70 22 00.

ANDRE NYHEDER

Grøn strøm kræver smarte systemer

07/02/2020

I 2019 kom 50% af elektriciteten fra vedvarende kilder som sol- og vindenergi, og det er er ny rekord. Aldrig har vores energiforsyning været grønnere. 

Morsø Kommune bliver landets første Gigabit-kom ...

01/01/2019

Når Thy-Mors Energi færdiggør fiberudrulningen på Mors inden udgangen af 2019, bliver Morsø kommune landets første Gigabit-kommune med lynhurtigt internet.

BOLIG∙NET på fibernettet

22/10/2020

Thy-Mors Energi er et af efterhånden mange selskaber, der har åbnet sit fibernet via OpenNet. Nu får også BOLIG∙NET mulighed for at sælge lynhurtigt fibernet til 44.000 husstan ...