Ny teknisk chef og entreprisechef

7. december 2017

Som et led i organisationsudviklingen i Thy-Mors Energi Service A/S har selskabet pr. 1. december 2017 udnævnt Kristian Tilsted til teknisk chef og dermed forretningsansvarlig for Thy-Mors Energi Elnet.

Kristian Tilsted har været ansat hos Thy-Mors Energi siden 1. juni 2005. Siden december 2016 har han haft ansvaret for entrepriseafdelingen, og inden da var Kristian ansat i fiberafdelingen. Kristian har en solid el-teknisk baggrund, og han skal med udgangspunkt i denne udvikle Thy-Mors Energi Elnet således, at selskabets andelshavere sikres en forsat høj forsyningssikkerhed til lavest mulige pris.

Kristian er 43 år og bor sammen med sin familie i Hurup. I fritiden arbejder Kristian også for lokalområdet, idet han er aktiv politiker i Thisted kommune.

Organisationsændringen i entrepriseafdelingen indebærer, at nuværende projektleder Jesper Primdahl Nielsen udnævnes til entreprisechef. Jesper skal arbejde med den fortsatte udvikling af entreprise som forretningsområde og vil indgå i ledergruppen. Jesper Primdahl Nielsen har været ansat hos Thy-Mors Energi siden 1. maj 2013 i entrepriseafdelingen. Inden da var Jesper ansat som el-installatør hos Bang & Olufsen i Struer.

Jesper er 36 år og bor sammen med sin familie i Sdr. Ydby.

Thy-Mors Energi har det sidste års tid arbejdet intenst med organisationen i relation til ledelse, uddannelser og medarbejderudvikling – en indsats, der også understøtter udviklingen af nye ledere fra egne rækker.

Tilbage

Du får medindflydelse

Du er automatisk medejer af Thy-Mors Energi, hvis du bor i Thy, på Mors eller Thyholm, og derfor har du også medindflydelse på vores fælles el- og fiberselskab.

Læs om dit medejerskab