Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Nyt samarbejde mellem Hiper og Thy-Mors Energi

 

10/10/2022

Thy-Mors Energi udvider nu sin portefølje af internetudbydere med Hiper, som bliver den tiende tjenesteudbyder på fibernettet i Thy og på Mors.

Borgere i Thy og på Mors med adgang til Thy-Mors Energis fibernet kan nu se frem til endnu en valgmulighed på deres fiberforbindelse. Thy-Mors Energi har nemlig teamet op med den københavnerbaserede tjenesteudbyder, Hiper, der – som de selv beskriver det – kun er gode til internet. Det er de til gengæld også rigtig dygtige til, understreger fiberchef i Thy-Mors Energi, Lars Thorup Nielsen, der glæder sig over det nye samarbejde:

”Hiper er superstærke, når det kommer til at levere lynhurtigt og stabilt internet, og for os er det vigtigt, at vores andelshavere kan vælge de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov. Vores ambition er at kunne tilbyde alle husstande de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen, og det indebærer også, at vi kan tilbyde en bred portefølje af gode valgmuligheder – der passer Hiper perfekt ind.”

Hiper bliver den tiende tjenesteudbyder, Thy-Mors Energi indgår samarbejde med. Tidligere i år indgik Thy-Mors Energi en aftale med Hipers moderselskab, Nuuday, som gør det muligt for Thy-Mors Energis andelshavere at vælge løsninger fra YouSee og TDC Erhverv.

Administrerende direktør i Hiper, Mads Hein, fortæller om det nye samarbejde:

”Vi arbejder målrettet på at nå bredest muligt ud i de danske hjem med det, vi er bedst til – lynhurtigt og stabilt internet. Vi er glade for, at vi nu også kan vælges til af fiberkunderne i Thy og på Mors.

Det er OpenNet, der er bindeleddet mellem Thy-Mors Energi og Hiper, og begge parter har allerede indgået aftaler med henholdsvis andre tjenesteudbydere og netejere via brancheplatformen.

”Både Hiper og Thy-Mors Energi er velkendte samarbejdspartnere, og når vi igangsætter flergangsintegrationer, bliver vi også bekræftet i, at vores samarbejdspartnere deler vores mission om at åbne fibernettene til gavn for både slutkunderne, netejerne og tjenesteudbyderne,” lyder det slutteligt fra OpenNets direktør, Henrik Møller Nielsen.

ANDRE NYHEDER

Morsø Kommune bliver landets første Gigabit-kom ...

01/01/2019

Når Thy-Mors Energi færdiggør fiberudrulningen på Mors inden udgangen af 2019, bliver Morsø kommune landets første Gigabit-kommune med lynhurtigt internet.

Thy-Mors Energi er ny topsponsor i Mors-Thy Hån ...

22/08/2019

Det lokale andelsselskab øger engagementet i egnens håndboldligahold, Mors-Thy Håndbold, og parterne er ligeledes blevet enige om at lave 3-årig kontrakt.

Stærk digital kontakt til kunderne

08/12/2021

To hurtige fibernet-forbindelser er alfa og omega for at drive en effektiv forretning hos, Møllegårdens Camping i Vilsund.