Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Telenor åbner ballet for thy- og morsingboerne

 

31/05/2021

Bredbåndsløsninger fra Telenor kan fra sidst i juni tilvælges af fiberkunder i Thy og på Mors. Dette er et gigantisk skridt mod det frie valg på fibernettet, som i en årrække har været efterspurgt blandt Thy-Mors Energis andelshavere.

Et åbent fibernet til gavn for andelshaverne er nu en realitet, og Thy-Mors Energi har hermed efterkommet et mangeårigt ønske blandt andelshaverne om at gøre produktudbuddet på fibernettet større. Det er svært ikke at have armene over hovedet lige nu, forklarer Lars Thorup Nielsen, Fiberchef i Thy-Mors Energi, og uddyber:

- Igennem brancheplatformen, som OpenNet leverer, har vi netop tilsluttet den første andelshaver som Telenor-kunde på fibernettet. Dét her har vi arbejdet på i rigtig lang tid, og tilslutningen af den første kunde har fuldt ud levet op til vores forventninger. Derfor er jeg også meget begejstret på vores andelshaveres vegne over, at vi nu kan sige, at produktpaletten på fibernettet omfatter både Telenor og Altibox.

Med åbningen af fibernettet forfølger Thy-Mors Energi Fibernet A/S selskabets strategi om at sikre valgfrihed til alle andelshavere på en digital infrastruktur i verdensklasse. 

- Vi er rigtig glade for, at thy- og morsingboerne nu også kan få MaxSpeed Internet sammen med resten af Nordjylland. Vi kan også se, at vores testvindende internetprodukter er blevet taget rigtig godt imod andre steder i regionen, så vi har høje forventninger til aftalen med Thy-Mors Energi, siger internetchef i Telenor, Lars Kyrø.

Telenor er den første i rækken af nye tjenesteudbydere, som også omfatter Yousee, Hiper, Kviknet og Bolig∙Net, der i løbet af 2021 og 2022 får mulighed for at sælge tv- og internetprodukter på fibernettet i Thy og på Mors.

Hos OpenNet glæder direktør, Henrik Møller Nielsen, sig meget over, at flere tjenesteudbydere nu kan tilbyde deres tjenester på Thy Mors Energis fibernet. Det er det første skridt i rejsen mod det frie valg for andelshaverne i Thy og på Mors. Thy Mors Energis samarbejde med OpenNet muliggør netop en enkel adgang til andre tjenesteudbydere.

 

Om Telenor 
Telenor er Danmarks næststørste mobil- og internetselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan har 172 millioner kunder. I Danmark er der ca. 1.400 medarbejdere og 57 butikker fordelt over hele Danmark, der hver dag gør deres yderste for at gøre det nemt for kunderne at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. 

Om Thy-Mors Energi 
Thy-Mors Energi er en andelsejet koncern med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors.  
I Thy-Mors Energi tror vi på en fælles fremtid, der er elektrificeret, digital og baseret på vedvarende energi. Gennem massive investeringer i den lokale infrastruktur vil vi bidrage til at skabe de teknologiske rammer, der fortsat kan udvikle og gøre det attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors.  

Om OpenNet 
OpenNet er et selskab, der blev stiftet i 2018 af energiselskabet Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning, og har allerede aftaler med Yousee, Hiper, Telenor, Boxer, Altibox, Kviknet, Fastspeed, Stofa, Bolig∙Net, Fibia, Norlys, Nord Energi, Thy-Mors Energi, RAH, Onefiber, Verdo og SEF. 

 

ANDRE NYHEDER

Thisted Kommune får lynhurtigt fibernet!

15/06/2020

Thisted Kommune opnår status som Gigabit-kommune senest ved udgangen af 2020. Dette står klart nu, hvor Thy-Mors Energi inkluderer Hurup by i den afsluttende etape af fiberudru ...

Telenor får adgang til Thy-Mors Energi’s fibernet

28/05/2020

Telenor og Thy-Mors Energi har i dag underskrevet en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors fiberforsyningsområ ...

Energi ejet af dig og mig

27/01/2021

Stedbundne ressourcer som eksempelvis møg, er en vigtig drivkraft i den grønne omstilling, og de har en afgørende betydning for den positive udvikling i Thy og på Mors. De grøn ...