Thy-Mors Energi Elsalg A/S fusioneres med MES og RAH

4. juni 2018

RAH Elhandel A/S (RAH+MES) og Thy-Mors Energi Elsalg A/S fusionerer og skifter navn til goenergi. goenergi har herefter 3 ejere, RAH i Ringkøbing, Thy-Mors Energi i Nykøbing Mors og MES i Brande.

Hvorfor fusion?

  • Fordi selskaberne er endnu stærkere sammen end hver for sig,
  • fordi der er skalafordele at hente,
  • fordi virksomhederne passer rigtig godt sammen,

og som bestyrelsesformanden hos Thy-Mors Energi Robert Hove udtaler: ”Fordi der, med de synergier der skabes og med et fælles backoffice, bliver plads til endnu mere god kundeservice”.

Poul Hjulmand, bestyrelsesformand i RAH tilføjer: ”Det er helt naturligt, at 3 selskaber (Thy-Mors Energi, RAH og MES) med så nære relationer og fælles værdier arbejder tæt sammen”.

Hvad betyder det for kunderne?
For kunderne betyder det samme stærke lokale tilknytning med kundecentre i Nykøbing Mors, Thisted, Ringkøbing og Brande.

Bestyrelsesformand Svend Mathiasen fra MES udtaler: ”Det har været vigtigt for os at bevare lokal og personlig kundebetjening i øjenhøjde”.

Det er ligeledes målet at opretholde troværdige og gennemsigtige produkter til vores kunder og andelshavere. Produktnavne vil blive tilpasset fusionen, men kunderne beholder det valgte produkt med uændret indhold. goenergi får hjemsted i Ringkøbing og får Jacob Møller som direktør.

Navnet ”goenergi” skal understrege de 3 selskabers lokale engagement. goenergi får med fusionen et meget solidt kundegrundlag, der skal sikre både kunder og selskabet i mange år frem. goenergi bliver ejet af RAH (40%), Thy-Mors Energi (40%) og MES (20%).

Jacob Møller udtaler: ”Vi kontakter alle vores kunder frem mod 1. juli 2018 og glæder os til fortsat at betjene dem.”

 

For yderligere information kontakt:

Jacob Møller, direktør RAH: 96 74 22 33 - jm@rah.dk

Majbritt S. Mortensgaard, direktør MES: 97 18 03 77 - msm@mes.dk

Lars Peter Christiansen, direktør Thy-Mors Energi: 96 70 22 00 - lpc@thymors.dk

 

 

Tilbage

Du får medindflydelse

Du er automatisk medejer af Thy-Mors Energi, hvis du bor i Thy, på Mors eller Thyholm, og derfor har du også medindflydelse på vores fælles el- og fiberselskab.

Læs om dit medejerskab