Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Vestjyske energiprojekter skal give værdi lokalt

 

03/09/2019

Nyt strategisk investeringssamarbejde mellem Thy-Mors Energi, RAH i Ringkøbing, og Vestforsyning A/S fra Holstebro skal fremme den grønne omstilling.

Udfasning af kulfyrede elværker, flere varmepumper og en stigning i antallet af elbiler på de danske veje øger behovet for elektricitet fra vedvarende energi. Men omstillingen skal sikres gennem lokalt ejerskab, og den skal være værdiskabende for de lokalsamfund, som produktionsanlæggene placeres i. Det er ud fra den præmis, at Thy-Mors Energi, RAH og Vestforsyning nu går sammen om at investere i vedvarende energi.

ANDRE NYHEDER

Telenor får adgang til Thy-Mors Energi’s fibernet

28/05/2020

Telenor og Thy-Mors Energi har i dag underskrevet en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors fiberforsyningsområ ...

Vilsundbroen lyser op i december

25/11/2021

Lyset markerer færdigetableringen af fibernettet i Thy og på Mors, som giver borgere og virksomheder adgang til en digital infrastruktur i verdensklasse.   

Grøn strøm kræver smarte systemer

07/02/2020

I 2019 kom 50% af elektriciteten fra vedvarende kilder som sol- og vindenergi, og det er er ny rekord. Aldrig har vores energiforsyning været grønnere.