Privatlivspolitik for kunder

Thy-Mors Energi lægger stor vægt på at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer og præciserer, hvordan vi behandler besøgende på thymors.dk og dine personoplysninger i henhold til (EU) 2016/279, EU's persondataforordning. Denne politik finder anvendelse i situationer, hvor Thy-Mors Energi (herefter "vi", "os" og "vores") behandler personlige oplysninger indsamlet fra thymors.dk. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

 

Hvem er vi

Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger:  

 

Thy-Mors Energi Service A/S

Elsøvej 107, 7900 Nykøbing Mors

CVR-nummer 26 31 41 19

Tlf.nr. 96 70 22 00

E-mail: post@thymors.dk

Web: www.thymors.dk

 

Kontakt til vores databeskyttelsesansvarlig:

Kontakt til vores databeskyttelsesansvarlig:

Vi har ansat en databeskyttelsesansvarlig, som hjælper med at sikre høj databeskyttelse i vores virksomhed. 

Har du spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af personoplysninger, eller ønsker at kontakte os vedrørende dine personlige oplysninger, bedes du kontakte gdpr@thymors.dk.

 

Hvad er personlige data?

Personlige data er oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person; en identificerbar fysisk person er en person, der direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til en identifikation som et navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikation eller en eller flere faktorer, der er specifikke for fysiske, fysiologiske, den genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den fysiske person.

 

Kategorier af Personlige data, vi indsamler

De oplysninger, som vi behandler om dig, kan omfatte: 

  • Almindelige personoplysninger, herunder 
    • dine identitets- og kontaktoplysninger
    • oplysninger om dit elforbrug, herunder fakturerings- og betalingshistorik
    • installationsoplysninger
    • oplysninger om reklamationer og support
    • dine eventuelle samtykker eller indsigelser
    • oplysninger om dine interesser, som du enten selv har givet os, eller som vi kan aflæse af dine handlinger. 
    • oplysninger om vores eventuelle markedsføringstiltag og dine eventuelle svar eller reaktioner herpå
    • oplysninger om aflevering og åbning mv. af elektronisk markedsføring, herunder om der er klikket på links i meddelelserne, evt. indsamlet ved brug af tracking- mekanismer, der er indbygget i meddelelserne
    • oplysninger om kreditvurderinger, betalingsordninger
    • oplysninger om restancer, inkassosager, domme og indberetninger til kreditoplysningsbureauer
    • oplysninger, der indgår i vores korrespondance med dig.
  • CPR-nummer
    • Vi behandler oplysninger om dit CPR-nummer, hvis du har eller har haft et kreditforhold eller lign. hos os, eller det er nødvendigt for at vi kan gøre et retskrav gældende
    • Vi kan endvidere behandle oplysninger om dit CPR-nummer, hvis du har givet os samtykke dertil, og vi har et relevant og sagligt formål, fx hvis vi har et løbende mellemværende – abonnement, medlemskab o.l.
  • Oplysninger om strafbare forhold
    • Hvis du har begået strafbart forhold overfor os – fx butikstyveri eller bedrageri – vil vi foretage politianmeldelse og behandle de oplysninger, der er nødvendige i forhold til at gøre vores krav gældende og for at kunne afgive vidneforklaring om det skete i retten. 
  • Følsomme personoplysninger 
    • Helbredoplysninger i forbindelse med hjemmel til afbrydelse af elforsyning i restancesager, hvor helbredsoplysninger er nødvendige for din sikkerhed.
  • Information om brug af thymors.dk
    • Vi indsamler, hvordan besøgende bruger hjemmesiden og indsamler din IP adresse, oplysninger om dine browserindstillinger og hvordan dit operativsystem bruger siderne. Disse oplysninger behandles ud fra en legitim interesse og bruges til at udvikle websider og indhold.

 

Formål med behandling af personoplysninger

Vi har følgende formål med - og lovgrundlag for - vores databehandlinger i forhold til nuværende, potentielle og tidligere kunder:

  • Gennemførelse af dine bestillinger og køb, herunder bl.a. levering og betaling samt besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. 
  • Lovgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b) om behandlinger, som er nødvendige i forbindelse med en kontrakt med dig.
  • Hvis dit køb nødvendiggør behandling af helbredsoplysninger, indhenter vi dit udtrykkelige samtykke i forbindelse med købet, jf. artikel 9, stk.2, litra a) i databeskyttelsesforordningen. 
  • Hvis der er tale om levering af en ydelse, bevilget af en myndighed, hvor købet nødvendiggør behandling af helbredsoplysninger, er behandlingsgrundlaget dit retskrav på at få produktet eller ydelsen leveret, jf. artikel 9, stk. 2, litra. f), i databeskyttelsesforordningen.
  • Opfyldelse af bogføringslovens krav om registreringer (fem år plus det indeværende år) Lovgrundlaget er bogføringsloven.
  • Stillingtagen til og imødekommelse af kredit, herunder i forbindelse med betalingsordninger og lign.
  • Markedsføring, herunder direkte markedsføring overfor kommende og eksisterende kunder
  • Lovgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f), suppleret med markedsføringsloven og databeskyttelsesloven.
  • Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig til brug for markedsføring. 
  • Statistiske opgørelser 

 

Modtagere af personoplysningerne

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til alle virksomheder i vores koncern (dvs. vores holdingselskab og alle dets datterselskaber), såfremt det er rimeligt nødvendigt med det formål, der er angivet i denne privatlivspolitik.

Vi sælger ikke, handler eller på anden måde overfører dine personlige oplysninger til tredjepart. Undtagelser er tillid til tredjeparter, der hjælper os med at drive webstedet, drive vores forretning, levere de produkter, du bestiller du har kontrakt på eller yde service, så længe disse parter er enige om at holde oplysningerne fortrolige og ikke bruge det til andre formål, som ikke er aftalt. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at overholde lovkrav, vedligeholde hjemmesidens politik eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom, eller sikkerheden. Ikke-personligt identificerbare oplysninger indsamlet fra hjemmesiden om besøgende kan dog gives til tredjeparter til markedsføring, reklame eller anden brug.

Vi har aftaler med tredjeparts tjenesteudbydere for at hjælpe os med at få et bedre overblik over besøgende på hjemmesiden. Disse tjenesteudbydere må ikke bruge de oplysninger, de indsamler på vores vegne, til andet end at hjælpe os med at drive og forbedre vores forretning.

Hvis dine personoplysninger bliver videregivet til andre modtagere end angivet i denne privatlivspolitik, giver vi dig oplysninger om denne oplysning på det tidspunkt, hvor dine personlige oplysninger indsamles og du får dit samtykke.

 

Cookies

Cookies er små filer, som et websted eller en tjenesteudbyder sender til din computers harddisk via browseren (hvis du tillader det), og som får webstedet til at genkende din browser og kan hente og huske visse oplysninger.

Vi bruger cookies til statistikker om trafik og kommunikation på webstedet.

Cookies bruges også til kommunikationsformål til at forbedre vores kundekommunikation samt måling af siteanalysen. Cookies fortæller os, hvilke sider vores hjemmesidebrugere har besøgt, hjælper os med at måle og målrette vores reklame- og markedsaktiviteter samt søgeresultater via internetsøgemaskiner og give os oplysninger om vores brugere, så vi kan udvikle vores onlinetjenester.

Hvis du har aktiveret cookies i din browser, kan dine cookieoplysninger bruges til at forbedre vores kommunikation med dig via e-mails, nyhedsbreve og så videre.

Du kan også vælge at slukke for cookies i din browser og / eller slette lagrede cookies i din webbrowser. Bemærk, at blokering af cookies kan påvirke hjemmesidens funktionalitet.

 

Hvor længe holder vi dine personlige oplysninger

Vi gemmer kun dine personlige data, så længe det er relevant for det formål, det oprindeligt blev indsamlet til. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger vil blive givet til dig, når vi indsamler data og får dit samtykke til specifikke formål. 

 

Dine personlige rettigheder

Du har ret til at anmode om en rapport om, hvilke personlige oplysninger vi har om. Dette kan laves gratis en gang om året. Du har også ret til at anmode om, at forkerte oplysninger om dig skal rettes, samt mulighed for få slettet dine personlige oplysninger. Du har ret til at inddrage dit samtykke til behandling af personoplysninger og forbyde brugen af dine personlige oplysninger til direkte markedsføring.

For at sende en anmodning, kontakt os for yderligere information.

Du har ret til at indgive eventuelle klager over behandlingen af dine personlige oplysninger til Datatilsynet.

 

Overførsel til tredjeland

Thy-Mors Energi overfører ikke de personoplysninger, du giver os til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) uden udtrykkelig at informere dig om denne overførsel.

 

Ændringer i denne privatlivspolitik

Thy-Mors Energi forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre denne politik til enhver tid, og du bør regelmæssigt besøge denne side for at få den nyeste version.

 

Sådan kontaktes os

Har du spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af personoplysninger, eller ønsker at kontakte os vedrørende dine personlige oplysninger, bedes du kontakte gdpr@thymors.dk.   

 

Sidst opdateret: 18-04-2018