Sponsorater til glæde og gavn 

Via formularen nederst på siden kan du søge om et sponsorat.

Vores sponsorpolitik er derfor baseret på et noget-for-noget princip og ikke velgørenhed, og derfor er sponsorater for os et strategisk samarbejde, der skal skabe værdi for både vores samarbejdspartnere og Thy-Mors Energi. 

Hvem kan søge ...

Ansøgninger fra Klubber, foreninger og enkeltpersoner i Thy, på Mors og Thyholm kan komme i betragtning, og vi bestræber os på at støtte bredt  inden for kultur, bredde- og eliteidræt.

Tre årlige ansøgningsrunder

Der er mulighed for at søge om et sponsorat i februar, juni og oktober, og i hver ansøgningsrunde uddeler vi op til 100.000 kr. Vær opmærksom på, at du, din forening eller klub vil kunne få tildelt et sponsorat max. én gang årligt.

Hvad støtter vi?

Vi sponsorerer gerne nyt udstyr, klubtøj, lokale udviklingsprojekter osv. Herudover kan du, din forening eller klub søge om et profilsponsorat (skilt). Vær opmærksom på, at der udover profilsponsorater ikke kan søges om sponsorater til at dække drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Vi støtter ikke ...

  • Politiske projekter og projekter med religiøse og diskriminerende formål
  • Projekter der kan skade andre mennesker
  • Projekter til skade for dyr og miljøet

Finansiering

Midlerne til kommercielle aktiviteter som sponsorater kommer fra Thy-Mors Energis kommercielle selskaber. Derfor bliver din elpris ikke højere, når vi indgår aftaler om sponsorater.

Søg her!

Send os din ansøgning via formularen.

Næste ansøgningsrunde er d. 1. oktober - 31. oktober 2019.

Formularen er kun tilgængelig i ansøgningsperioden.

Christian Andersen

Er en ung, ambitiøs og talentfuld SUP surfer fra Thy, som vi har sponsoreret siden sommeren 2017. Christian går også under kælenavnet Polar Bear.