Vi støtter lokalt

Personsponsorater:

Vi er stolte af at støtte lokalområdets unge ambitiøse talenter.

Malthe Jakobsen - racerkører i Formel 4
Malthe Jakobsen - racerkører i Formel 4
Malthe på 14 år er fra Sennels. Han har ambitioner om at blive professionel racerkører, og i foråret 2018 debuterede Malthe i dansk Formel 4.
Thy Squash Elitepiger
Thy Squash Elitepiger
Thy Squash har Danmarks største juniorafdeling og huser fire af landets bedste kvindelige junior- og seniorspillere. De er nu regerende danmarksmestre.

Hør Mathilde fortælle om Thy Squash Elitepiger

Thy Squash Elitepiger i TV MIDTVEST: Bette men bedst
Ida Pedersen og Kristian Lauridsen - dansere
Ida Pedersen og Kristian Lauridsen - dansere
12-årige Ida og 11-årige Kristian er et ungt ambitiøst dansepar fra Thisted - til daglig træner de på danseskolen Thy-Mors. I foråret 2017 kvalificerede parret sig for første gang til DM efter at have danset sammen i blot to måneder. Her vandt Ida og Christian en flot 3. plads.
Christian Andersen a.k.a. Polarbear - surfer
Christian Andersen a.k.a. Polarbear - surfer
Christian er et dedikeret SUP-talent på 17 år fra Klitmøller. I 2017 fik Christian sit internationale gennembrud, da han til VM på hjemmebane opnåede en flot 19. plads i det stærkeste VM-felt nogensinde. Christian er desuden blevet kåret som årets talent ved Thy Awards.

Klub- og foreningssponsorater mfl.: 

Vi støtter de gode initiativer og aktiviteter, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Thy, på Mors og Thyholm.

Team Teutonia
Team Teutonia
"Det var tydeligt efter de indledende runder, at erfaringerne fra turen til Filippinerne var afgørende for sejren i den danske konkurrence", fortæller Mourits Jørgensen. Vi har støttet Team Teutonia til at deltage i en international konkurrencen på Filippinerne.

Se Team Teutonia vinde den danske konkurrence
Sjørring Rideklub Voltigering
Sjørring Rideklub Voltigering
"Det har været så fedt med en ny gjord", siger Ida Kristensen. Den nye gjord er med til at øge sikkerheden, og den er med til at forbedre helhedsindtrykket ved konkurrencer.

Hør Ida fortælle om Sjørring Rideklub's Voltigør
Kathrine Kristensen - privat dagplejemor fra Frøstrup
Kathrine Kristensen - privat dagplejemor fra Frøstrup
Dagplejebørnene Storm, Clara, Alberte og Magnus kan komme langt omkring og se en masse, når de er med deres dagplejemor Kathrine på cykletur. Elladcyklen har hun fået af Thy-Mors Energi. Kathrine er glad for alle de mange gode snakke, de kan have, når de er på tur.
KFUM spejderne Skjoldborg-Stagstrup
KFUM spejderne Skjoldborg-Stagstrup
Skjoldborg-Stagstrup Spejdere har fået 4 bord/bænke sæt af Thy-Mors Energi. Skjoldborg-Stagstrup Spejdere er en forening, som tilbyder børn og unge er fælleskab omkring gode værdier og spændende aktivitet.
Thy Motorsport Karting
Thy Motorsport Karting
Thy-Mors Energi har sponseret sikkerhedsudstyr til gokartbanen i Tved.

Se listen over alle årets sponsorater her

Christian Andersen

Er en ung, ambitiøs og talentfuld SUP surfer fra Thy, som vi har sponsoreret siden sommeren 2017. Christian går også under kælenavnet Polar Bear.