Diana Andersen

HR-chef

Diana tiltrådte som HR-ansvarlig i december 2015, og ændrede i november 2016 titel til HR-chef hos Thy-Mors Energi. Diana sidder med i Thy-Mors Energis ledergruppe.

Hun brænder for ...

At øge trivslen og udvikle organisationen lidt efter lidt. Diana trives med muligheden for at hjælpe og være til nytte for kollegerne, hun kan lide at opretholde den gode, åbne atmosfære og har det som fisk i vandet, når hun arbejder med i et handlekraftigt team. Diana er sparringspartner på tværs af organisationen – lige fra eleverne til ledelsen.

Hendes største kompetencer ...

Tager sig af alle menneskelige relationer, opnår let tillid hos andre mennesker, besidder en tankegang rettet mod det fælles bedste.

Bag om ...

Diana har flere års erfaring med HR og har arbejdet med udvikling af organisationer på flere plan. Privat snupper Diana meget gerne en tur et par gange om ugen rundt på landevejene i Thy-Mors Energis forsyningsområde på sin racercykel eller pudser smidighed og præcision til Taekwondo træningen. Udover dette finder Diana ro og energi i meditation og healing.

Nøgleord ...

En god lytter, let at komme i kontakt med, ligefrem og omhyggelig.

Tilbage