Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Malte vinder årets lærlingepris 2019

 

02/01/2019

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S.

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han igennem sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega.

- Vi opdagede hurtigt, at Maltes evner var lidt ud over det sædvanlige. Blandt andet er han virkelig dygtig til at håndtere kreditorfakturaer, og allerede inden Malte var udlært, fik han faktisk hele ansvaret for det område. Malte fik også det fulde ansvar for at indføre vores nye elektroniske faktureringssystem. Det er altså ret usædvanligt at se unge mennesker tage så stort ansvar allerede i deres elevtid. Samtidig er Malte en god og altid hjælpsom kollega, og det gør mig stolt, at han nu kan kalde sig årets lærling, siger Lars Peter Christiansen, adm. direktør for Thy-Mors Energi.

Thy-Mors Energi A/S er en virksomhed, som prioriterer at have et godt lærlingeprogram og hele tiden med en gruppe af lærlinge inden for økonomi, salg, IT samt lager og logistik. Samtidig stiller virksomheden op til arrangementer, hvor folkeskolelever og deres forældre med egne øjne og hænder kan opleve de karrieremuligheder, en erhvervsuddannelse giver.

Det er ifølge DI Thy/Mors vigtigt, at virksomhederne tager ansvar for at uddanne fremtidens medarbejdere. De dygtige unge mennesker, som vælger en erhvervsuddannelse, skal tilbydes gode og attraktive praktikpladser.. Samtidig leder mange virksomheder efter faglært arbejdskraft, og der er derfor brug for, at endnu flere unge vælger en erhvervsrettet uddannelsesvej.

- Thy-Mors Energi er et eksempel på en virksomhed, som tager ansvar og gør en indsats for, at virksomhederne også i fremtiden kan ansætte de rigtige medarbejdere. Ja, og faktisk er Thy-Mors Energi også med til at inspirere de unge mennesker, inden de vælger uddannelsesretning. Lærlingeprisen er først og fremmest en hyldest til Malte, som er et fantastisk forbillede for andre unge mennesker. Men det er også en hyldest til Thy-Mors Energi, fordi de yder en fornem indsats på det her område, siger Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors.

Årets lærlingepris er DATO blevet overrakt på Thy-Mors Energis afdeling på Løvevej i Thisted. Her fik Malte Grysbæk Nørgaard overrakt lærlingeprisen af Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors, og Hans Ejner Bertelsen, borgmester i Morsø Kommune.

Fakta om lærlingeprisen

  • DI Thy/Mors Lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og kollegialt.
  • Årets vinder bliver fundet blandt lærlinge på DI’s mere end 150 medlemsvirksomheder i Thisted og Morsø Kommune.
  • Malte Grysbæk Nørgaard er 22 år gammel, han bor i Elsø på Mors og er uddannet fra Aalborg Handelsskole.

ANDRE NYHEDER

Norlys kan nu sælge tv og internet på Thy-Mors ...

16/03/2022

Et samarbejde mellem Norlys og Thy-Mors Energi betyder, at godt 44.000 husstande i Thy og på Mors nu kan vælge Norlys som deres udbyder af tv og internet.

Nuuday tilbyder nu internet, tv og erhvervsløsn ...

02/03/2022

44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors kan nu få lynhurtigt internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Thy-Mors Energis fibernet. Hiper forvente ...

Stigende efterspørgsel på sponsorater blandt lo ...

06/04/2022