NYHED

Malte vinder årets lærlingepris 2019

 

02/01/2019

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S.

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han igennem sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega.

- Vi opdagede hurtigt, at Maltes evner var lidt ud over det sædvanlige. Blandt andet er han virkelig dygtig til at håndtere kreditorfakturaer, og allerede inden Malte var udlært, fik han faktisk hele ansvaret for det område. Malte fik også det fulde ansvar for at indføre vores nye elektroniske faktureringssystem. Det er altså ret usædvanligt at se unge mennesker tage så stort ansvar allerede i deres elevtid. Samtidig er Malte en god og altid hjælpsom kollega, og det gør mig stolt, at han nu kan kalde sig årets lærling, siger Lars Peter Christiansen, adm. direktør for Thy-Mors Energi.

Thy-Mors Energi A/S er en virksomhed, som prioriterer at have et godt lærlingeprogram og hele tiden med en gruppe af lærlinge inden for økonomi, salg, IT samt lager og logistik. Samtidig stiller virksomheden op til arrangementer, hvor folkeskolelever og deres forældre med egne øjne og hænder kan opleve de karrieremuligheder, en erhvervsuddannelse giver.

Det er ifølge DI Thy/Mors vigtigt, at virksomhederne tager ansvar for at uddanne fremtidens medarbejdere. De dygtige unge mennesker, som vælger en erhvervsuddannelse, skal tilbydes gode og attraktive praktikpladser.. Samtidig leder mange virksomheder efter faglært arbejdskraft, og der er derfor brug for, at endnu flere unge vælger en erhvervsrettet uddannelsesvej.

- Thy-Mors Energi er et eksempel på en virksomhed, som tager ansvar og gør en indsats for, at virksomhederne også i fremtiden kan ansætte de rigtige medarbejdere. Ja, og faktisk er Thy-Mors Energi også med til at inspirere de unge mennesker, inden de vælger uddannelsesretning. Lærlingeprisen er først og fremmest en hyldest til Malte, som er et fantastisk forbillede for andre unge mennesker. Men det er også en hyldest til Thy-Mors Energi, fordi de yder en fornem indsats på det her område, siger Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors.

Årets lærlingepris er DATO blevet overrakt på Thy-Mors Energis afdeling på Løvevej i Thisted. Her fik Malte Grysbæk Nørgaard overrakt lærlingeprisen af Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors, og Hans Ejner Bertelsen, borgmester i Morsø Kommune.

Fakta om lærlingeprisen

  • DI Thy/Mors Lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og kollegialt.
  • Årets vinder bliver fundet blandt lærlinge på DI’s mere end 150 medlemsvirksomheder i Thisted og Morsø Kommune.
  • Malte Grysbæk Nørgaard er 22 år gammel, han bor i Elsø på Mors og er uddannet fra Aalborg Handelsskole.

ANDRE NYHEDER

BOLIG∙NET på fibernettet

22/10/2020

Thy-Mors Energi er et af efterhånden mange selskaber, der har åbnet sit fibernet via OpenNet. Nu får også BOLIG∙NET mulighed for at sælge lynhurtigt fibernet til 44.000 husstan ...

Kundeservice lukker pga. Coronavirus

12/03/2020

På baggrund af regeringens udmelding om Coronavirusset, finder vi det nødvendigt at lukke midlertidigt ned for al personlig betjening – både i Nykøbing og Thisted. 

Vi er mere og andet, end bare et selskab der sæ ...

27/01/2021

Danske virksomheder er blandt de mest digitale i Europa. Det er vi blandt andet, fordi vi har en digital infrastruktur i verdensklasse.