NYHED

Samarbejde skaber muligheder

 

27/01/2021

Fællesskab er lig med samarbejde. Vi tænker og handler derfor ud fra en præmis om, at det er én for alle og alle for én.

Sammen skabes der muligheder, og sammen formes og udfordres fremtiden. Når samarbejde skabes, kan der opbygges ny industri som blandt andet giver flere arbejdspladser. Meget teknologi er i forvejen udviklet, men før det kan anvendes, kræver det, at der skabes partnerskaber, som kan udvikle, teste og implementere nye og bæredygtige løsninger. Industrier skal sammen skabe nye forretningsmodeller og arbejdsmetoder, som kan understøtte udviklingen af et klimavenligt energisystem. Lad os arbejde sammen om at udvikle og skabe et lokalsamfund, der altid er i udvikling.  

ANDRE NYHEDER

Digitalisering skaber smartere løsninger

27/01/2021

Indsigt i elnettets tilstand er altafgørende for at understøtte den stigende elektrificering af samfundet. Årtiers arbejde med både at planlægge, udbygge, vedligeholde og dokum ...

Thy-Mors Energi er ny topsponsor i Mors-Thy Hån ...

22/08/2019

Det lokale andelsselskab øger engagementet i egnens håndboldligahold, Mors-Thy Håndbold, og parterne er ligeledes blevet enige om at lave 3-årig kontrakt.

Thy-Mors Energi køber sig ind i True Energy sam ...

20/02/2020

True Energy får tilført ny kapital og får samtidig direkte adgang til viden om elnettet.